Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Fritbærende lofter

Ved at bygge lofter som fritbærende konstruktioner undgår man fastgørelse til den ovenfor liggende etageadskillelse eller tagkonstruktion. Dette er specielt interessant ved høje krav til lydisolering, stor nedhængningshøjde, store bevægelser i ovenfor liggende konstruktioner eller at nedhængsstropperne til det nedhængte stålskinnesystem ikke får plads på grund af installationer i rummet over loftet.

Systembeskrivelse

Loftets bæresystem udformes med regler som primærbjælke. Det kan være Gyproc R, Gyproc CI og ER eller Gyproc DUROnomic GFR. Ved større spændvidde kan Gyproc TCA letbjælker anvendes. Som sekundærprofiler vælges fx Gyproc S 25/85 eller S 45/80. Loftet bæres oppe af indervægge som fx Gyproc gipsplader på Gyproc XR stålskelet. Loftet stabiliserer væggen i dennes overkant.

Fordele

Kan med fordel anvendes hvor der ikke er mulighed for anvendelse af ophæng. Optimal lydisolering.

Fritbærende loftkonstruktion til byggerier hvor der ikke er plads til ophæng, eller hvor der stilles store krav til lydisolering.