Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Vådrumsvægge med forstærkningsprofiler til høje vægge

Gyproc DUROnomic indervægge med forstærkningsprofiler anvendes til ekstra høje vægge, hvor der kræves meget stærke og stabile konstruktioner.

Gyproc DUROnomic vådrumsvægge

Gyproc DUROnomic vådrumsvægge

Systembeskrivelse

DUROnomic systemet består af Gyproc GFR-forstærkningslægter, som er væsentlig stærkere end almindelige stållægter. Der kan også med fordel anvendes GFS-forstærkningsskinner. Systemet omfatter et komplet dimensioneringsgrundlag og omfatter anvisninger for konstruktionsløsninger og monteringsanvisninger for produkterne.

Fordele

Optimal løsning til høje vægge. God stabilitet. Forstærkningslægter er ideelle til montering af tunge døre. Hurtig håndtering og montering. Forberedt til kabelføring. Stor holdbarhed.

Med Glasroc H Ocean vådrumsplader får du ekstra fugtbeskyttelse. Med en smallere lægteafstand får du en mere stabil væg til flisebelægningen.
Med Glasroc H Ocean vådrumsplader får du ekstra fugtbeskyttelse.