Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

Salg

Teknisk salg

Kundeservice

You are here

Etagedæk

Etagedæk i stål

Gyproc TCA Etagedæk er brand- og lydklassificerede løsninger til opbygning af lette etagedæk med anvendelse i såvel nybyggerier som ved renoveringer. TCA Etagedæk findes i et bredt udvalg af løsninger med varierende konstruktionstykkelser for anvendelse i forskellige bygningskategorier. På etagedækkets overside kan der monteres mange forskellige typer af gulvbelægninger.

Gyproc TCA etagedæk i stål og gips

Gyproc TCA etagedæk i stål og gips

Systembeskrivelse

Gyproc TCA Etagedæk består af bærende C-formede stålprofiler der på oversiden monteres med en trykfordelende ståltrapezplade og Gyproc Gulvplank. På undersiden af de bærende C-profiler monteres Gyproc Akustikprofiler og Gyproc Gipsplader. Hulrummet giver plads til lyddæmpende isoleringsmateriale. TCA Etagedæk er klassificere bærende konstruktioner.

Fordele

Fleksibelt, dokumenteret, gennemprøvet og funktionssikkert byggesystem med komplet og optimeret tilbehørssortiment. Med tørre og lette byggematerialer sikres en tør byggeproces og de slanke skeletkonstruktioner giver optimale varmeisolerende egenskaber.

Brand- og lydklassificerede løsninger til opbygning af lette etagedæk.

Etagedæk i træ

Gyproc Etagedæk er ikke-bærende horisontelle konstruktioner for anvendelse mod tagrum som varmeisolerende og brandadskillende bygningsdele. Afhængigt af opbygning kan der skabes god plads til føring af installationer.

Systembeskrivelse

Gyproc Etagedæk består af træspær eller bjælker, hvor der på undersiden er monteret en dampspærre og forskalling bestående af f.eks. Gyproc Sekundærprofiler og Gyproc Gipsplader. Over forskallingen udlægges ønskede mængde isoleringsmateriale.

Fordele

Fleksibelt, dokumenteret, gennemprøvet og funktionssikkert byggesystem med komplet og optimeret tilbehørssortiment. Med tørre og lette byggematerialer sikres en tør byggeproces og lav vægt med gode lydisolerende egenskaber.

Ikke-bærende horisontelle etagedækskonstruktioner der anvendes mod loft, som varmisolerende og brandadskillende lag.