Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Konstruktioner

Indervægge

System med stålskelet eller trælskelet til lette konstruktioner som giver en formstabil overflade, som er let at bygge- og ombygge. System både til ikke-bærende og bærende vægge, til høj lydreduktion som effektiv mindsker væggens lydtransmission, eller til ekstra høje vægge, hvor der kræves meget stærke og stabile konstruktioner. Skaktvægge, arkivvægge, buede vægge og vægge med søjlekonstruktion.

Lofter

Traditionelt gipsloft monteret på bjælker, lægter eller spredt forskalling, nedsænkede lofter som består af bæreprofiler og tværprofiler i stål , buede lofter og lofter som fritbærende konstruktioner.