Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyproc Habito stærk og skruefast gipsplade

Habito

Ny generation fibergips

Aldrig har det været lettere at bygge stærke og skruefaste vægge. Med Habito® fibergipsløsning  behøver tingene ikke være så komplicerede. Vi har taget det bedste fra gips og fibergips og samlet i markedets stærkeste plade. 

Pladen er 10 gange så robust som en standard gipsplade, og væsentlig stærkere end traditionel fibergips. Derudover, er den lettere at løfte, tilskære og montere:

 

7 gode grunde til at vælge Habito® fibergips

 


Let at arbejde med

Habito er hurtig og effektiv at montere med Habito skruer, også i 1-lagsløsninger enten alene eller i kombination med almindelige 12,5 mm gipsplader. Habito fibergips er beklædt med karton, hvilket giver en glat overflade, der ikke kræver fuldspatling. 

Glem alt om forboring og plugs

Fibergipspladen er selvfølgelig udviklet, så den er lige til at skrue i. Nu kan du hænge tunge elementer op direkte i væggen. Én enkelt helt almindelig 5 mm træskrue kan klare op til 40 kg (ovenikøbet inklusiv en sikkerhedsmargen), så nu kan du roligt hænge hylder, skabe, TV mm. op direkte i væggen.

Jo flere skruer, jo mere vægt kan du hænge. Er du i tvivl kan du prøve vores gratis online beregningsværktøj Habito Tool. Det er udviklet specielt til at sikre en korrekt ophængning af tunge genstande på Habito vægge.

Erstat traditionel fibergips eller træplader med Habito

Habito pladerne er et oplagt valg, hvis du har et byggeprojekt, hvor du normalt ville vælge traditionelle fibergipsplader eller træplader:

I stedet for traditionelle fibergipsplader: I modsætning til traditionelle, der er tunge og besværlige at montere, har Habito fibergips en lavere vægt, der gør den lettere at arbejde med. Habito kommer i 2 formater 900x2400mm og 900x1800 mm. Det gør det muligt at arbejde med større pladeformater, og undgå alt for mange samlinger og efterfølgende spartling. 

I stedet for traditionelle træplader: Ofte anvendes træplader som krydsfiner og OSB-plader, når der ønskes en skruefast overflade. Men nu kan du i stedet anvende vores nye generation fibergips. Pladen har små materialebevægelser ved fugt- og temperaturændringer, så du mindsker risikoen for revner i væggen. Desuden kan den tilpasses med kniv, så du slipper for støv og larm ved tilskæring.

Brand, lyd og bæredygtighed

Pladen yder en høj  brandmodstand,  og brandkrav kan opfyldes uden brug af mineraluld i væggens hulrum.

Lydisoleringsmæssigt er Habito også mere effektiv end en almindelig gipsplade. 

Habito fibergips kan genanvendes 100% til produktion af nye gipsplader, og restprodukter kan afleveres på lige vilkår med traditionelle gipsplader. Den har en lav emissionsudledning og er klassificeret i kategorien M1 af Finnish Indoor Air Association*. Se miljøvaredeklaration (EPD) her.

Habito® fibergips er testet og dokumenteret til anvendelse i alle Gyprocs systemer til indervægge og sikrer en bedre væg, hvad enten der vælges en 1-lags eller 2-lags løsning. Og ligesom vores andre løsninger kan Habito indgå i et komplet vægsystem tilpasset dit behov. Dermed tager vi ansvar for hele væggens ydeevne og dokumenter lyd- og brandegenskaber, bæreevne, styrke og kvalitet.

 

* Finnish Indoor Air Association er en frivillig finsk emissionsklassificering, der opdeler bygningsmaterialer i tre kategorier, hvor af M1 er den bedste.

 

Se filmen om Gyproc Habito

Se Habitos fordele sammenlignet med krydsfinér

Se Habitos fordele sammenlignet med almindelig fibergips

Find mere information her

Hent inspiration i brochuren eller se mere under produktsiden.

Habito Tool

Et beregningsprogram udviklet specielt til at sikre en korrekt ophængning af tunge genstande på vægge med Habito.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller har du brug for hjælp til et byggeprojekt.