Hovedmenu

You are here

Gyptone i Egelunds slot

Gyptone akustiklofter

God akustik, godt indeklima og lang levetid

Når god akustik og et godt indeklima skal kombineres med æstetik, er Gyptone akustiklofter det helt rette valg. Gyptone er blandt de førende, når det gælder akustisk regulering i skoler, institutioner, hospitaler og boliger. Akustiklofterne og -væggene anvendes til at reducere efterklangstiden og dermed sikre bedre taleforståelse og mindre generende støj i rum.

De gode akustiske egenskaber kombineret med de rene materialer med stor styrke, sikrer lang levetid og reducerer behovet for ressourcekrævende og miljøbelastende udskiftninger. Når du vælger Gyptone vælger du derfor også en bæredygtig løsning med fokus på fremtidens udfordringer med hensyn til ressourceforbrug, klima og bæredygtighed.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om Gyptone produkterne, og hvordan de monteres samt de akustiske data og godkendelser.

Renere luft og et bedre indeklima

Med Gyptone akustiklofter får du renere luft og et bedre indeklima. Alle akustikpladerne er tilsat Activ’ Air, en patenteret teknologi, som aktivt nedbryder formaldehyd og dermed bidrager til et godt indeklima. Activ’Air nedbryder 60 % af den skadelige formaldehyd i luften, som stammer fra kilder som fx computerudstyr, tæpper, inventar og maling.

Alle Gyptone produkter er fremstillet af gips, hvilket er et rent naturmateriale, der ikke indeholder miljøskadelige stoffer.  Pladerne er 100% genanvendelige og kan indsamles og genbruges  i produktionen af nye gipsprodukter efter endt brug.

Med Gyptone akustiklofter bidrager du ligeledes til en renere verden. For Gyptone har nogle af de laveste værdier på markedet hvad angår C02 emission, samt vand- og energiforbrug.

Den perfekte løsning til skolebyggerier

Gyptone akustikplader er et godt valg til for eksempel skolebyggerier, hvor god akustik skal kombineres med æstetik. I nutidens skolebyggerier er det specielt vigtigt at akustikken er i orden, og med Gyptone akustiklofter og -vægge er det muligt at leve op til de skærpede krav om efterklangstid.

Et eksempel på dette er Dyvekeskolen i Københavns Kommune, hvor de skærpede akustiske krav var 0,4 sekunder efterklangstid. De brede gange fra 70’erne skulle udnyttes bedre, og man ville gerne inddrage dem i undervisningen. Derfor skulle akustikken forbedres, således at gruppearbejde kunne foregå på gangene. Her gav Gyptone akustiklofter sammen med andre akustiske materialer den optimale løsning. 

Udover de akustiske egenskaber har akustikpladerne slidstærke og vedligeholdelsesvenlige overflader, der giver en lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger.  Overfladerne er designet til at modstå påvirkningerne af et aktivt og travlt miljø, og så er de simple at vedligeholde. De kan nemt tørres af med en fugtig klud og så kan de males over igen og igen.

 

Dyvekeskolen - Årets Skolebyggeri

Hør arkitekt Uffe Bay-Smidt fortælle.

Få et behageligt lydmiljø i din bolig

Akustisk dæmpning giver et roligt og behageligt lydmiljø, hvor lyden ikke bliver til støj.

Dine designmuligheder

Gyptone akustikplader findes i forskellige formater og mønstre.

Vil du vide mere?

Hør mere om dine muligheder med Gyptone akustikløsninger.