Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyproc Systemsikring

Gyproc SystemSikring giver sikkerhed for et optimalt gennemført projekt med gipsbaserede letbyggeriløsninger

Gyproc SystemSikring

Gyproc SystemSikring er et vigtigt element skabt for at sikre, at krav til letbyggeriløsninger lever op til angivne specifikationer som tilsigtet i hele byggeriets levetid.

Gyproc A/S er førende inden for gipsbaserede letbyggeri-løsninger, og vi stiller Gyproc SystemSikring til rådighed for samtlige vores produkter og systemløsninger, specificeret og monteret i henhold til enhver tid gældende Gyproc Håndbog og Gyproc Montagevejledninger.

Gyproc SystemSikring giver sikkerhed for, at de letbyggeri produkter og systemer der vælges:

  • Altid omfatter kvalitetsprodukter udviklet til at fungere individuelt og samlet som system for at  opfylde æstetiske, funktionelle og monteringsmæssige krav
  • Er baseret på teknisk ekspertise og erfaring fra markedets førende udbyder af letbyggerisystemer
  • Har produkt- og systemdokumentation baseret på tests fra certificerede institutter i henhold til gæld- ende lovgivning
  • Er supporteret af kompetent rådgivning under hele projektets livscyklus, fra projekterings- og leveringsfasen til montagefasen
  • Fungerer som tilsigtet efter montage i hele byggeriets levetid

Styrken bag Gyproc SystemSikring

Bredt kvalitetssortiment

Gyproc systemløsninger er optimeret for at levere de korrekte egenskaber til letbyggeri. De indeholder kvalitetsprodukter inden for varemærkerne Gyproc® gipsplader, Gyproc® stålsystemkomponenter, Gyproc® spartelløsninger, Gyptone® akustiklofter og Glasroc® kompositplader. Vores produkter er udviklet specifikt til at indgå sammen i systemløsninger og dækker et bredt sortiment indenfor indervægge, lofter, gulve, etagedæk, ydervægge og brandsikringssystemer.

Udviklet til dagens byggeri

Alle Gyproc systemløsninger er udviklet og testet af erfarne byggeeksperter for at opfylde de krav, der i stigende omfang stilles til vores bygninger. Alle aspekter er taget med i vores betragtninger. Dette gælder vores kunders krav til funktionelle, montagemæssige, æstetiske, vedligeholdelses- og sikkerhedsmæssige aspekter. Men også økonomiske krav spiller ind, og mange af vores systemer er udviklet med henblik på en optimal byggeoptimering for at holde de samlede omkostninger nede. Sidst, men ikke mindst, spiller hensynet til vores miljø naturligvis også ind. Gips har været anvendt til byggeri i mere end 4000 år og er et naturligt og miljøvenligt byggemateriale. Velfungerende returordninger sikrer, at vi genbruger gipsspild fra byggepladser hver dag, vi producerer nye gipsplader. Vi tilstræber løbende at reducere vores ressource forbrug i vores produktionsprocesser og arbejder efter ISO 14001 standarden.

Hvad kræves der af Gyproc SystemSikring

For at opnå Gyproc SystemSikring kræves det at Gyproc originalprodukter og -systemer anvendes og monteres i henhold til de foreskrifter, som fremgår i seneste gældende udgaver af Gyproc Håndbog, Gyproc Monterings-vejledninger, samt øvrige Gyproc Anvisninger.

Gyproc SystemSikring giver sikkerhed for et optimalt gennemført projekt med gipsbaserede letbyggeriløsninger.

Sikkerhed for systemegenskaber

Ved at anvende vores systemløsninger anvendes der udelukkende testede produkter såvel fra vores egne laboratorier, som fra eksterne laboratorier samt fra byggepladser, hvor produkterne er testede som enkeltstående produkter samt som samlede systemløsninger. Vores koncern råder over egne omfattende testlaboratorier rundt om i verden, og sammen besidder vi en stor ekspertise, som står bag vores systemløsninger.

Fuld support i hele byggeriets livscyklus

Vi supporterer alle led i byggeprocessen og stiller et omfattende materiale til rådighed for vores kunder, bl.a. på vores hjemmeside samt i vores Gyproc Håndbog og montagevejledninger. Vores tekniske supportpersonale og vores salgskonsulenter står til rådighed for vores kunder lige fra idéfasen til projekterings- og monteringsfasen samt i drift og vedligeholdesesfaserne.

Varemærket bag SystemSikring

Gyproc A/S har leveret gipsbaserede letbyggeriløsninger til dansk byggeri i mere end 50 år, og vi indgår i den verdensomspændende Saint-Gobain koncern, som er blandt verdens største inden for bl.a. produktion af gipsbaserede letbyggeriløsninger. Vi stiller vores samlede knowhow til rådighed, og vi arbejder konstant på at blive den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder. Vi tænker og agerer langsigtet, og vores integritet over for vores kunder er og har altid været blandt en af vores kerneværdier.