Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Selvklæbende hjørneprofiler

Gyproc AquaBead profiler er letanvendelige og selvklæbende profiler til hjørner og afslutninger af gipsplader. De er hurtige og enkle at montere, og giver mere slagfaste hjørner end traditionelle hjørneprofiler af stål.

Gyproc AquaBead selvklæbende hjørneprofiler

Gyproc AquaBead profiler er letanvendelige og selvklæbende profiler til hjørner og afslutninger af gipsplader.

Gyproc AquaBead profilerne er fremstillet af en meget stærk polymerkerne, som er belagt med papir på begge sider og er perforeret for optimal vedhæftning af spartelmassen. Profilernes afrundede hjørner skjuler eventuelle fejl og variationer i pladekanten, samtidig med at den er slagfast. Da det selvklæbende papir er vandaktiveret, kan profilet påsættes udelukkende ved hjælp af en sprayflaske - der kræves derfor hverken fikseringsmidler eller specialværktøj.

Hurtig montering - perfekt finish

Profilerne kan afkortes med en almindelig saks og det eneste du skal bruge for at aktivere limen er vand. 3 enkle trin og du er klar:

  1. Spray med vand for at aktivere limen
  2. Klæb profilet fast på hjørnet eller afslutningen
  3. Vent 30 minutter og spartel efter

Hulperforeringen på profilet lader spartelmassen forsegle hjørnerne til væggen permanent. Udformningen og kombinationen med papir-plast-papir gør hjørnet slagfast hvilket forhindrer buler og revner. Aquabead er derfor den perfekte løsning til afslutning af hjørner, for du får ikke bare en mere robust løsning men også en flot finish.

- Det holder langt bedre end traditionelle stålspartelprofiler og sikrer korrekt hæftning til hjørnet. Hermed undgik vi at skulle gå profilerne igennem inden frigivelse til spartelarbejdet, udtaler Tom Hoelsveen fra SBA Entreprenører.

Men der er også økonomiske fordele ved at vælge AquaBead, for da profilerne er hurtigere at montere er der nemlig mandetimer at spare. Da SBA Entreprenør stod over for en stor renoveringsopgave af Scandic Copenhagen, valgte de Gyproc AquaBead, og det vurderes at de har sparet cirka 25% på mandetimer i forbindelse med opsætningen af profilerne.

Download case fra Scandic Copenhagen

Profiler til alle vinkler

Gyproc AquaBead sortimentet består af 3 forskellige profiler, både til indvendige og udvendige hjørner samt et hjælpeværktøj, der anvendes til at presse sparteprofilet tæt mod gispplader og som specielt er en fordel i højden.

I brochuren kan du læse mere om det fulde AquaBead sortiment som se en udførlig beskrivelse af monteringen. Du kan hente brochuren her.

Fordele med Gyproc AquaBead

  • Hurtig montering
  • Høj vedhæftning
  • Let at afkorte
  • Lav vægt
  • Mindre spild