Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Monter lofter på halv tid!
Monter loftet i en fart med Gyproc GK-systemet. GK systemet er op til 50% hurtigere at montere, for med GK kan du nemlig bare klikke loftet på plads! Det gør loftmontage til en leg. Det er nemt, hurtigt og præcist.

Gyproc GK - system til nedhængte lofter

Gyproc GK er et bæresystem til nedhængte lofter eller direkte fastmonterede lofter. Systemet er nemt og hurtigt at montere og gør det samtidigt muligt, at opnå et fuldstændig plant underlag for loftet. Dermed er GK-systemet det optimale valg, når både arkitektens, entreprenørens og bygherrens interesse skal tilgodeses.

Simpelt og effektivt

Ved at anvende GK-systemet slipper du for værktøj, som ellers er nødvendigt ved montering af traditionelle nedhængte lofter. Systemet monteres ved at klikke profilerne sammen med beslag, en proces der er væsentlig hurtigere end ved montering af traditionelle nedhængte loftsystemer, hvor profilerne skal skrues sammen. Derudover, kan profilerne justeres både i bredden og højden efter montering, og gør det derved muligt at korrigere for eventuelle små unøjagtigheder.

Flot finish

Med Gyproc GK er det muligt at opnå et fuldstændigt plant bæresystem til montage af efterfølgende gipspladelag. Dermed skabes der en optimal basis for montage af de efterfølgende loftplader, og gør det samtidigt muligt at få et plant og smukt loft. Gyproc GK kan kombineres med normale gipsplader samt Gyproc Planum, Gyptone, Gyptone BIG og Rigitone BIG.

Ét eller to niveauer

Gyproc GK kan monteres i et eller to niveauer. Ét niveau giver lavere konstruktionshøjde og god understøttelse af alle pladekanter, som er en fordel ved montering af et lag gipsplader. To niveauer giver en hurtigere montage med færre produkter og justerbarhed i forhold til en traditionel primær/sekundær konstruktion. 

Fordele med Gyproc GK

  • Helt plane loftflader
  • Op til 50% hurtigere montage
  • Mere plads til installationer og mulighed for højere lofthøjde
  • Bred anlægningsflade til montage af gipsplader
  • Mere fleksibelt – justerbar i højden og bredden efter montering
  • Kan benyttes som lydisolerende loftløsning.

Monteringsanvisninger

Her kan du finde monteringsanvisninger for Gyproc GK.