Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Lydisolering af loft, gulv eller væg

Hvis der er lydt i din bolig, er der flere gode muligheder for at komme den uønskede støj til livs. Gipspladers gode lydisolerende egenskaber gør dem velegnede formålet.


Uanset om du vil komme udefrakommende støj til livs eller vil forhindre lyd i at sprede sig mellem rum i din egen bolig, så er Gyproc gipsplader er et godt valg af materiale. Gips er nemlig et tungt og lyddødt materiale, der sikrer en optimal lydisolering – både som loftsplader, i vægge eller som undergulv.

Vær opmærksom på.
Hvis dine støjproblemer er markante, kan det være en fordel at søge råd hos en professionel. Byggebranchen har mange specialister på forskellige områder, som (mod betaling) kan hjælpe dig med at få styr på dine lydproblemer. En rutineret bygningsakustiker kan være din redning for at undgå unødvendige indgreb, som ikke giver værdi for pengene. En bygningskonsulent kan som oftest også give dig gode råd om omkostninger for de forskellige foranstaltninger.

Sådan gør du

  • Læs mere om hvordan du renoverer lofter her [link til loftsiden]
  • Læs mere om hvordan du renoverer vægge her [link til vægsiden]
  • Læs mere om hvordan du renoverer gulve her [link til gulvsiden]

 

Lydisoler gulv mellem etager

Ønsker du ekstra god lydisolering mellem to etager anbefaler vi at benytte to lag gulvgipsplader.

Det gamle gulv som skal bære Gyproc Gulvplank skal være jævnt, bæredygtigt og fuldt understøttet. Hvis det gamle gulv er meget ujævnt, skal der spartles eller slibes, så der opnås en planhed på +/- 2 mm målt over 2 m retskinne.

Byg om, byg nyt, byg selv

Byggevejledning til dig som renoverer eller bygger selv.

Find nærmeste forhandler