Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Drop træpladerne

Nu behøver du ikke længere træplader i væggen for at få en skruefast overflade. Vi har nemlig lanceret Habito - en ny ekstra stærk gipsplade med en skruefast overflade.

Fordelene med Habito for håndværkerne

Nu behøver du ikke længere træplader i væggen for at få en skruefast overflade. Hos Gyproc har vi nemlig lanceret Habito - en ny ekstra stærk gipsplade, som har en skruefast overflade med mulighed for direkte ophængning af tunge genstande på væggen.

En plade med alle de samme fordele, bare bedre

Selvom Habito gipspladen har en ekstra stærk kerne, der gør den 10 gange så robust som standard gipsplader, så monteres den efter samme principper. Det betyder også at den ligesom standard gipsplader kan tilskæres med kniv og skrues på et underlag af stålprofiler eller træskelet.

Pladens vægt er modsvarende den for vores robuste gipsplader og så er den samme tykkelse som vores traditionelle gipsplader. Det betyder, at det er muligt kun at anvende Habito-pladen i dele af væggen, hvor der er behov for en skruefast overflade eller ekstra slagfasthed.

Derudover, kommer pladen i både standardformatet 900 x 2400 mm og et mere handy format på 900 x 1800 mm.

Drop træpladen og få en skruefast væg med kun 1 plade

Med Habito gipsplader får du en bedre væg, hvad enten du ønsker vægge med 1 eller 2 lag. Nu kan du nemlig helt droppe træpladen og nøjes med at montere 1 lag Habito, for selv med ét lag Habito får du robuste og skruefaste vægge. Men du får ikke bare en skruefast og robust overflade, Habito forbedrer også gipspladens i forvejen gode brandisolerende og lydisolerende egenskaber.

Anvendes Habito i stedet for træplader er der ligeledes mindre risiko for revner i væggen, da Habito pladen ligesom standard gipsplader har små materiale bevægelser ved fugt- og temperaturændringer. Se mere om fordelene ved at anvende Habito-plader fremfor træplader.

Få mere tilfredse kunder

Habito gipspladen er ikke kun en fordel for dig der skal montere den, men også for slutbrugeren. For med Habito vægge er det nemlig muligt at hænge TV, hylder og skabe op direkte i væggen, helt uden forboring eller plugs. Du kan hænge op til 40 kg med kun én helt almindelig 5 mm træskrue inkl. en sikkerhedsmargen. Men jo flere skruer jo mere vægt, og er du tvivl om hvor mange skruer du skal bruge, så kan du bruge vores gratis online beregningsværktøj Habito Tool, udviklet specielt til at sikre en korrekt ophængning af tunge genstande på vægge med Habito.

Udover en skruefast overflade, er der også yderligere fordele for dine kunder; en væg der lydisolerer bedre end vægge med standard gipsplader og træplader. En væg der har en højere brandsikkerhed, så de kan føle sig mere sikre, og en væg med gipsplader der er klassificeret i kategorien M1 af Finnish Indoor Air Association for test af produkters afgasning. M1 er bedste klasse, og dine kunders garanti for god luftkvalitet og et godt indeklima.

Og så er Habito gipspladen selvfølgelig 100 % genanvendelig ligesom vores andre plader, og kan recirkuleres og genanvendes i produktionen af nye gipsplader. Det betyder, at du som håndværker kan aflevere restprodukter på genbrugsstationer ligesom med traditionelle gipsplader.

Prøv Habito beregningsværktøj

Habito Tool er din sikkerhed for korrekt ophængning af tunge genstande på vægge med Habito.