Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

God lyd og frisk luft uden støj og træk

Vi bruger i gennemsnit 90 % af vores tid inden døre. Derfor er det vigtigt at stille krav til indeklimaet, især når det gælder rumakustik og luftkvalitet.
Kombiner vores perforerede akustiklofter med ventilation og få et mere behageligt indeklima.

Diffus ventilation

Diffus ventilation er vores løsning til frisk luft og god akustik i ét. Ved at kombinere ventilation med et Gyptone® Quattro 20 akustikloft er det muligt at skabe et mere behageligt indeklima, hvor luften bliver jævn fordelt i lokalet ved hjælp af akustikloftets små perforeringer.

Ved at anvende vores nedhængte akustikloft er det ikke bare muligt at skjule installationer og sikre nem adgang til reparation og vedligehold, det er også muligt at etablere diffus ventilation i rummet.

Der er flere fordele ved at anvende diffus ventilation frem for naturlig eller traditionel ventilation, som:

  • Jævn luftfordeling
  • Bedre CO2 kontrol
  • Ingen træk
  • Bedre temperaturkontrol
  • Mindre støj

Hvordan fungerer det?

Men hvordan fungerer diffus ventilation? Den friske udeluft blæses ind over loftets akustikplader, hvorefter den siver ned gennem loftet via hullerne i loftpladerne. Det sikrer en jævn luftfordeling, hvorved træk undgås og støjen fra ventilationsanlægget minimeres. Samtidig sikrer det et mere kontrolleret CO2-niveau og elforbruget er lavere end ved andre ventilationstyper.

Ved diffus ventilation holdes indblæsningstemperatuen lav, derved sikres en lavere gennemsnitstemperatur i rummet og trykket i indblæsningskanalen holdes lavere, hvilket medfører et lavere energiforbrug.

Gyptone akustikloftet dæmper ligeledes uhensigtsmæssige lydrefleksioner og støj, så brugerne får et mere behageligt lydmiljø, hvor der er fokus på en god taleforståelse. Derved er du ikke bare sikret en god lyd, men det er også muligt at overholde alle strenge krav til efterklangstid.

Udover at være et af de mest bæredygtige og æstetiske akustiklofter på markedet, bidrager Gyptone akustikloftet også til ren luft i lokalet. Takket være vores luftrensende teknologi Activ’Air, nedbrydes størstedelen af den skadelige formaldehyd, der findes i rummet. Alle Gyptone produkter er tilsat denne innovative og patenterede teknologi.

aereNmore® – luft, lyd og lys i ét

Det er også muligt at integrere lys i loftet, derved får du en komplet, effektivt indeklimaløsning for luft, lys og lyd i ét. Vi kalder det en LLL-løsning, og den kan leveres af vores kollegaer hos aereNmore®, som er en del af Saint-Gobain gruppen.

Med aereNmore har det nemlig aldrig været nemmere at sikre det bedst mulige indeklima i skoler og kontorer. Det samler hele løsningen i ét, hvorved besværlige mellemled undgås og du får en leverandør til hele pakken.

aereNmore fjerner kompleksiteten og samler luft, lyd og lys (LLL) i én komplet løsning skræddersyet til dine behov og krav. Det er den perfekte løsning til bygherrer der ønsker en gennemskuelig løsning, hvor alle komponenter er nøje udvalgt og passer sammen. Derved undgås de misforståelser der kan ske mellem de mange forskellige aktører involveret, og der sikres en forudselige økonomi uden uventede ekstraomkostninger.

Læs mere på aerenmore.dk

Se en kort video om, hvordan diffus ventilation fungerer.

Kontakt os og hør mere

Uffe Jespersen
Projekter
Tlf.: +45 42 12 79 24