Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

BYGGERI'18

Innovative løsninger til fremtidens byggeri

På BYGGERI-messen fremviste vi nogle af vores innovative løsninger til fremtidens byggerier. Løsninger med fokus på et bedre indeklima, bedre arbejdsmiljø og ikke mindst en mere bæredygtig fremtid. Hos Saint-Gobain tilbyder vi systemer og løsninger med mennesker i centrum, og vi tager ansvar for at fremme godt byggeri. Vi udvikler løbende systemer og løsninger til bygge- og renoveringsprojekter for at sikre energieffektive, komfortable og sunde bygninger.

På Byggerimessen kunne du blandt andet opleve disse 3 løsninger fra Saint-Gobain:

Fremtidens indervæg

Gyproc Habito® er vores nyeste innovative løsning til indervægge. Den løser de udfordringer, som ellers ses med almindelige standard gipsplader, nemlig robusthed og skruefasthed. For med Habito® gipsplader får du en stærk og robust væg, der kan holde til hårdføre miljøer, hvor væggen udsættes for slag og stød. Derudover, fås en skruefast overflade klar til direkte ophængning uden forboring eller brug af plugs. Du kan skrue direkte i pladen og hænge op til 40 kg i én enkelt 5mm træskrue, og det er ovenikøbet med en sikkerhedsmargen.

Komfort til håndværkeren
Men samtidig har den de samme fordele, som en standard gipsplade. Den er nem at håndtere, den kan tilskæres med en kniv og så er den ovenikøbet væsentlig lettere end ordinær fibergips. Og så er den selvfølgelig også 100% genanvendelig ligesom vores andre produkter, og har en dokumenteret miljøvaredeklaration (EPD). Brug den i stedet for fibergips eller krydsfiner og få en bedre og stærkere væg.

Se mere om Gyproc Habito her...

Fremtidens facade

Men Gyproc er ikke de eneste der byder på en ny innovativ og bæredygtig løsning, for vores kollegaer hos Weber har udviklet NOx Redux, en ny facadepuds der nedbryder NOx, også kaldet kvælstofoxider, fra luften. NOx Redux har kapacitet til at reducere NOx svarende til forureningen fra mere end 5.000 kørte km ved at pudse en 100 m2 facade. Her kan vi virkelig snakke om en bæredygtig løsning, der er til stor gavn for miljøet, og for de mennesker der hver dag er udsat for enorm luftforurening fra trafikken.

Se mere på weber.dk

Den nye generation af glasuld

ISOVER er på banen med den nye generation glasuld. En bæredygtig løsning bestående af op i mod 65% genbrugsglas, og samtidig reducerer energiforbruget i hærdeovnen. Den nye generation glasuld i har modtaget Eurofins Indoor Air Comfort Gold certifikat. Det dokumenterer, at produktet har en lav emission og bidrager til et bedre indeklima både for håndværkeren under installationen, men også for brugerne af bygningen.

Montagekomfort til håndværkeren
Den nye generation glasuld er mere komfortabel at arbejde med. Produktet er blødt at røre og har de kendte ISOVER egenskaber: Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Høj komprimering sikrer, at der skal håndteres færre pakker på byggepladsen. Desuden er produktet formstabilt og nemt at skære til.

Den nye generation glasuld er nomineret til Byggeriets Miljøpris.

Se mere på isover.dk

ByggeOptimering

Hos Saint-Gobain har vi stort fokus på optimering af byggeriet. Fakta er, at tidsplaner i byggeriet ofte overskrides med 20% og budgetterne ofte med hele 80% (Kilde: DI). Med ByggeOptimering tager vi højde for hele byggeprocessen, fra projektering til drift og vedligehold.

Vores kompetencer og løsninger muliggør effektivisering og kvalitetsforbedringer i byggeriet. Med ByggeOptimering er vi med til at synliggøre omkostningerne ved forskellige typer konstruktioner. Det giver grundlaget for en optimering af byggeprocesser, konstruktioner og totaløkonomi.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om vores løsninger og ByggeOptimering.