Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

Salg

Teknisk salg

Kundeservice

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyproc Habito stærk og skruefast gipsplade

Habito

En skruefast og robust løsning til din næste væg

Gyproc Habito® er den perfekte løsning til indervægge, hvor der ønskes en bedre væg med en stærk og skruefast overflade.  Pladerne kan erstatte almindelig fibergips eller bruges som alternativ til træplader, når der ønskes et skruefast underlag. 

Habito er den perfekte løsning til dig der ikke bare ønsker en væg, men også stiller høje krav til  væggens robusthed, skruefasthed samt lyd- og brandisolering. For med Habito gipsplader får du en superstærk og skruefast løsning til indervægge, med høj brandmodstand og ekstra god lydisolering. Alt sammen fuldt dokumenteret i Gyproc systemløsninger.

Et godt underlag med en skruefast overflade

Vælger du Habito® får du en skruefast overflade, og det betyder at du nu kan hænge TV, hylder og skabe op direkte i væggen, helt uden forboring eller plugs. Med bare én helt almindelig 5 mm træskrue, kan du hænge op til 40 kg inklusiv en sikkerhedsmargen. De 40 kg er bare for en skrue, så jo flere skruer jo mere vægt kan du hænge op.

Og er du i tvivl om hvor meget du kan hænge i væggen, kan du prøve vores Habito beregningsprogram - udviklet specifikt til at sikre en korrekt ophængning af tunge genstande på vægge med Habito.

Habito har gipspladens gode monteringsmæssige egenskaber. Pladen kan tilskæres med kniv og er enkel at skrue fast på underlag af stålprofiler. Pladen er kartonbeklædt og har derfor en glat overflade, klar til direkte malearbejde. Akkurat som standard gipsplader har Habito pladen små materiale bevægelser ved fugt- og temperaturændringer. Sammenlignet med brugen af andre pladetyper, som for eksempel OSB eller krydsfiner, er der derfor mindre risiko for revner i væggene.

Mere end 10 gange så robust

Habito er en superstærk gipsplade og tests har vist at den er betydelig stærkere end andre pladetyper. Faktisk er den mere end 10 gange så robust som en standard gipsplade, og væsentligt stærkere end fibergips. Det giver nogle helt nye muligheder, for i skoler, institutioner og hospitaler er der ofte et behov for ekstra modstandsdygtige vægge. Vægge der holdere længere og reducerer behovet for reparation og vedligeholdelse. Eller måske har du bare brug for en ekstra stærk væg på børneværelset.

En bedre væg ved både 1-lags og 2-lags løsninger

En bedre væg både ved 1-lags og 2-lags løsninger Habito er det perfekte valg til både 1-lags og 2-lags løsninger. I modsætning til andre typisk anvendte 1-lags løsninger, som fibergips, har Habito nogle helt klare fordele, både hvad angår montering og totaløkonomi. Samtidig opnås en mere robust konstruktion. Habito findes både i standardformatet 900x2400 mm samt i et handy format på 900x1800mm. Dette betyder færre plader at håndtere og færre pladesamlinger end andre ofte anvendte små pladeformater til 1-lags vægge. Derved spares der tid og dyrebar spartling minimeres.

Se mere om fordelene ved at anvende Habito i stedet for  Fibergips.

Et bæredygtigt valg til dine indervægge

Vælger du Habito vælger du også bæredygtigt, både hvad angår miljøet og indeklimaet. Habito er nemlig klassificeret i kategorien M1 af Finish Indoor Air Association, hvilket er den lavest mulige udledningsrate, og din sikkerhed for et godt indeklima. Derudover, kan Habito ligesom alle vores andre plader genanvendes 100% til produktion af nye gipsplader, og restprodukter kan afleveres på lige vilkår med traditionelle gipsplader.

Vi har samlet de vigtigste fordele ved at anvende Habito på én side. Dem kan du se her.

Hvis du har brug for at bestille Habito, kan du nemt gøre det på STARKs Habito-side.

Se filmen om Gyproc Habito

Bestil Habito hos STARK

Hos STARK kan du både få Habito leveret og bestille som Click & Collect.

Find mere information her

Habito Tool

Et beregningsprogram udviklet specielt til at sikre en korrekt ophængning af tunge genstande på vægge med Habito.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller har du brug for hjælp til et byggeprojekt.