Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

3 private hjem med god lydkomfort

God lydkomfort er en ekstrem vigtig parameter i hjemmet, og noget der ofte bliver overset. Ofte er der stor fokus på at finde en bolig der har det helt rette udtryk, og derved glemmes de funktionelle egenskaber som god lyd. Men med Gyptone akustiklofter er det nemt at integrere god akustik i boligen med et enkelt og lækkert design.

Vores Gyptone BIG akustikplader er perfekte til boliger, hvor der er et ønske om et rent og harmonisk look. De store perforererede akustiklofter findes i forskellige designmuligheder og kan integreres både i loftet og i væggen alt efter det akustiske behov.

Nedenfor kan du blive inspireret af billeder fra 3 lækre boliger komplet med vores nye Gyptone BIG Quattro 71 akustiklofter med små fine 3 x 3 mm peforeringer. Akustikpladerne kan integreres som en naturlig del av det øvrige loft, for et flot og samlet loft uden synlige samlinger.

På akustikiboligen.com kan du læse mere om akustik i privatboliger samt høre forskellen på et køkken og en stue med og uden akustisk regulering. Du kan også downloade brochuren godt lydmiljø i hjemmet. Download brochuren som PDF her.

Gyptone BIG Quattro 71 i dele af loftet

         

Gyptone Quattro 71 i hele loftet

    

Gyptone Quattro 71 i dele af loftet